Light Strike Laserpistolen

Geachte klant,

Helaas worden de Light Strike producten niet meer geproduceerd en zijn hierom niet meer verkrijgbaar. Wel hebben wij de laatste exemplaren nog zeer schaars op voorraad. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via het contactformulier onderaan op de pagina.

Graag willen wij u uitnodigen om onze nieuwe lasergame producten te bekijken via onze nieuwe webshop www.lightbattle.nl

Let op: Light Battle en Light Strike producten werken niet samen met elkaar, dit zijn twee verschillende systemen. Klik hier om Light Battle en Light Strike met elkaar te vergelijken.

Neem contact met ons op!

Wij hebben nog enkele nieuwe en tweedehands Light Strike producten liggen.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op. 

Lasergame spelvarianten en spelvormen

Met Light Strike producten zijn zeer veel spelvarianten en spelvormen mogelijk. Hieronder enkele voorbeelden van verschillende lasergame spellen die u kunt doen met onze laser tag producten.

Knockout lasergamen

De spelers proberen zo lang mogelijk in het spel te blijven. Als een speler geen levens meer heeft dan verlaat hij het spel. Het spel gaat net zo lang door dat er nog maar één speler over is.

VIP spel
Maak verschillende teams. Wijs bij elk team een VIP (Very Important Person) aan. Deze VIP dient herkenbaar te zijn voor de tegenstanders. Je moet de VIP van je team beschermen. Zodra je VIP geen levens meer heeft is je team uitgeschakeld. Als een speler geen levens meer heeft moet de speler eerst naar een bepaald punt van het speelveld toe voordat hij weer nieuwe levens mag krijgen.

Targetspel
Verstop meerdere targets in het veld. Laat de teams 10 a 15 minuten spelen. Het team met de meeste targets in zijn teamkleur heeft gewonnen. Als een speler geen levens meer heeft moet de speler eerst naar een bepaald punt van het speelveld toe voordat hij weer nieuwe levens mag krijgen. 

Light Strike Lasergame speelgoed  203