Light Strike Laserpistolen

Geachte klant,

Helaas worden de Light Strike producten niet meer geproduceerd en zijn hierom niet meer verkrijgbaar. Wel hebben wij de laatste exemplaren nog zeer schaars op voorraad. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via het contactformulier onderaan op de pagina.

Graag willen wij u uitnodigen om onze nieuwe lasergame producten te bekijken via onze nieuwe webshop www.lightbattle.nl

Let op: Light Battle en Light Strike producten werken niet samen met elkaar, dit zijn twee verschillende systemen. Klik hier om Light Battle en Light Strike met elkaar te vergelijken.

Neem contact met ons op!

Wij hebben nog enkele nieuwe en tweedehands Light Strike producten liggen.

Bent u ge├»nteresseerd? Neem dan contact met ons op. 

Online Nerf speelgoed kopen

Bij Light Battle en Light Strike kunt u terecht voor een ruim aanbod van geweren en pistolen om mee te lasergamen. We bieden u speelgoed aan waarmee u overal waar u maar wilt kunt spelen. Het is mogelijk om onbeperkt te schieten en dat betekent dat nerf kopen bij Light Strike u urenlang speelplezier biedt.

De mogelijkheden
De mogelijkheden van het Light Strike speelgoed zijn zeer uitgebreid. Kinderen van allerlei leeftijden vermaken zich met het spel en het is bovendien kindvriendelijk.

Geweren en pistolen
In onze webwinkel maken wij onderscheid tussen geweren en pistolen. Voor de jonge kinderen van 6 tot 8 jaar raden wij de laserpistolen aan. Een reden hiervoor is dat deze klein en gemakkelijk te bedienen zijn. Hiernaast leveren we de zogenoemde geweren: deze zijn groter en hebben verschillende opties, zoals een extra soort munitie en een herlaadknop. De licht- en geluidseffecten van de pistolen en geweren zijn hetzelfde, net als het aantal levens.

Waarom kiezen voor Light Strike?
Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor het nerf speelgoed van Light Strike en Light Battle:

-    Goedkoop
-    Veilig
-    Urenlang speelplezier
-    Onbeperkt schieten
-    Diverse spelvariaties


Light Strike biedt u een alternatief voor de speelgoedgeweren dat een stuk goedkoper is. Een groot voordeel is dat u zowel binnen als buiten onbeperkt kunt lasergamen. Bovendien is het goedkoop en veilig: er wordt geschoten met infrarood licht dat onschadelijk is. Veiligheid staat bij ons dus hoog in het vaandel. Een reden dat nerf kopen bij Light Strike goedkoper is, is omdat u het geweer niet telkens opnieuw hoeft te laden. Het laserschietspel heeft verschillende variaties, zodat u er lang plezier van kunt hebben.

Online nerf kopen
Met ons nieuwste laserspel kunnen kinderen zich zowel binnen als buiten goed vermaken. Het is een stoer spel dat geschikt is voor jonge en de wat oudere kinderen. Uw kinderen zullen voor de verandering eens niet achter de computer of tablet zitten en zijn bij dit spel heerlijk in beweging. Een ander voordeel is dat er niet veel personen voor nodig zijn: minimaal twee. Met meer spelers wordt het spel uiteraard wel interessanter en spannender.

Bekijk ons assortiment
Wilt u nerf kopen? Dan bent u bij Light Strike en Light Battle aan het juiste adres. U kunt dit heel eenvoudig, snel en veilig online bestellen. Plaats vandaag nog uw bestelling en wij versturen u het Light Strike speelgoed al de volgende werkdag. Neem een kijkje in ons assortiment en laat uw kinderen de volgende al genieten van dit geweldige speelgoed.

Light Strike Lasergame speelgoed  206