Light Strike lasergame verhuur

lasergame verhuurLight Strike lasergame geweren verhuren
Steeds meer verhuurbedrijven en beginnende verhuurders komen er achter dat Light Strike lasergame producten zeer goed te verhuren zijn. De kosten voor de aanschaf van een lasergame verhuur set is zeer laag. Dit met het gevolg dat u de kosten snel heeft terugverdiend en winst kan maken.

Wat zijn de meest geschikte producten voor lasergame verhuur?
De Light Strike pistolen zijn met name geschikt voor jongere spelers vanaf 7 jaar omdat de pistolen wat kleiner zijn dan de geweren. Ze beschikken over onbeperkte munitie en daarom is herladen niet nodig.
De oudere spelers vinden de grotere geweren leuker en stoerder. De geweren hebben echter wel iets meer uitleg nodig. De Light Strike laser tag geweren zijn uit te breiden met diverse accessoires, deze  accessoires worden echter niet veel gebruikt door verhuurbedrijven.
Een ITS vergroot het aantal spelvariaties en is een leuke toevoeging aan het laserspel. De ITS vereist alleen wel wat extra uitleg.
U kunt handleidingen van de pistolen, geweren en ITS vinden op onze website.

Hoeveel pistolen of geweren ben ik nodig voor verhuur?
Natuurlijk is dit voor iedere toepassing anders maar over het algemeen worden er sets van tussen 6 en 10 stuks besteld.

Hoe snel kan beginnen met geld verdienen?
De terugverdien tijd is afhankelijk van de door u bestelde producten.

Hierbij een voorbeeld van een set met 6 pistolen:
Indien u 3x een voordeelpakketten met twee laserpistolen en één target aanschaft kost dit nog geen 120 euro. Indien u per pistool 5 euro huur vraagt, verdient u 6x 5 euro = 30 euro per keer. Als u de lasergame set 4 keer verhuurd heeft gaat u al winst maken.