Losse laserpistolen

Geachte klant,

Helaas worden de Light Strike producten niet meer geproduceerd en zullen deze binnenkort niet meer verkrijgbaar zijn. Graag willen wij u uitnodigen om onze nieuwe Lasergame producten te bekijken via onze nieuwe webshop www.lightbattle.nl
Let op: Light Battle en Light Strike producten werken niet samen met elkaar, dit zijn twee verschillende systemen. Selecteer deze link om Light Battle en Light Strike met elkaar te vergelijken.

Light Strike pistolen zijn vooral geschikt voor de jongste spelers vanaf 8 jaar. De laserpistolen zijn namelijk minder groot en hebben oneindig veel munitie zodat herladen niet nodig is. Tijdens het laserschieten richt je op het pistool van de tegenstander, een doelwitvest is dus niet nodig. De laserschiet pistolen zijn een goed en veiliger alternatief voor de nerf gun waarbij nerf darts (pijltjes) worden gebruikt. De grotere lasergeweren zijn zeer geschikt voor de wat oudere laserschiet spelers. Alleen de Lightstrike lasergeweer is uit te breiden met extra accessoires. Een speelgoed geweer van Light Strike is leuker, veiliger en goedkoper dan Nerf guns. Wilt u een lasergame kopen, Light Strike laserschieten is de speelgoedsensatie van jaar.

Er komen geen producten overeen met de selectie.