Light Strike producten worden niet meer geproduceerd en zijn binnenkort uitverkocht.
Bekijk onze nieuwe producten via onze nieuwe website. Klik op de link hieronder!

WWW.LIGHTBATTLE.NL

Nerf kopen | Light Strike

21-01-15 19:32

Wilt u nerf kopen? Wij bieden u een uitgebreid assortiment met pistolen en geweren. Met het speelgoed van Light Strike kunt u lasergamen op plekken waar u dat maar wilt: de mogelijkheid tot onbeperkt schieten resulteert in urenlang vermaak.

Nerf kopen

De voordelen van Light Strike

Nerf kopen bij Light Strike biedt de volgende voordelen ten opzichte van Nerf speelgoed:

  • Onbeperkt schieten
  • Schieten met onschadelijk infrarood licht
  • Veilig en goedkoop
  • Langer speelplezier
  • Veel spelvariaties

Light Strike is een goed alternatief voor de Nerf speelgoedgeweren. Het grootste voordeel is dat u met onze producten onbeperkt kunt lasergamen: zowel binnen als buiten. Daarnaast is het erg prettig dat u schiet met infrarood licht dat onschadelijk en onzichtbaar is. Dit betekent dat ons schietspel zeer veilig is. Ook is het goedkoper dan de Nerf guns, omdat u het geweer niet steeds hoeft te laden. Doordat er veel variaties zijn te maken op ons laserschietspel, heeft u er langer plezier van.

Geschikt voor alle leeftijden

Ons laserspel is geschikt voor verschillende leeftijden en is kindvriendelijk. We maken dan ook onderscheid tussen pistolen en geweren. De laserpistolen zijn vooral geschikt voor jonge kinderen van 6 tot 8 jaar. Deze zijn klein en eenvoudig te bedienen. De geweren zijn groter en hebben meerdere opties: ze hebben een herlaadknop en een extra soort munitie. De rest van de functies zijn hetzelfde: ze beschikken beiden over licht- en geluidseffecten. Ook ziet u bij zowel de pistolen als de geweren hoeveel levens u nog heeft.

Nerf kopen bij Light Strike

Zoekt u een stoer spel dat geschikt is voor kinderen van alle leeftijden? Kies dan voor ons nieuwste laserspel. Aan dit coole spel kunnen kinderen binnen en buiten veel plezier beleven. Ze zijn lekker in beweging en er zijn niet veel personen voor nodig. Het is mogelijk vanaf twee personen, maar hoe meer spelers eraan meedoen hoe leuker en spannender het wordt. Nerf kopen doet u snel en eenvoudig online bij Light Strike. Wanneer u vandaag bestelt, versturen wij uw bestelling de volgende werkdag al. Bekijk direct onze laserpistolen en plaats vandaag nog een bestelling.

Categorie: Video's Toegevoegd door:

Martijn Blokzijl