Light Strike producten worden niet meer geproduceerd en zijn binnenkort uitverkocht.
Bekijk onze nieuwe producten via onze nieuwe website. Klik op de link hieronder!

WWW.LIGHTBATTLE.NL

Lasergamen | Light Strike

21-01-15 19:44

Lasergamen is 100% veilig en geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De pistolen zijn veiliger dan de nerf guns, waarmee pijltjes worden gebruikt. Met de Light Strike pistolen schiet u met onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht. Dit is absoluut niet gevaarlijk, want het is hetzelfde licht dat uit uw afstandsbediening komt. Uw kind heeft dus geen gevaarlijke dartpijltjes om zich heen en er kan niets kapot gaan. Het is ook nog eens een goedkoop alternatief, want de pistolen hoeft u niet meer opnieuw te laden. U kunt de geweren eenvoudig met batterijen gebruiken.

Hoe werkt lasergamen?

Lasergamen

Lasergamen is een stoer spel dat veel kinderen erg spannend en leuk vinden. U speelt het met minimaal twee spelers en er is geen maximum aantal spelers. Het is een spel dat met zijn tweeën kan worden gespeeld, maar ook met een grote groep van twintig kinderen. Wel kunt u maximaal vier teams maken. Wanneer de teams zijn gemaakt kan het spel beginnen. De kinderen hoeven geen speciaal vest aan, want er wordt geschoten op de geweren en pistolen van de tegenstanders. Als er iemand geraakt wordt, neemt de levenskracht af. U kunt kiezen uit verschillende spelvariaties, waardoor het spel niet snel zal vervelen.

Functies van de laser tag guns

Dit zijn de functies van onze lasergame pistolen en geweren:

  • Stoere licht- en geluidseffecten
  • Kiezen van teamkleur
  • Weergave van het aantal levens
  • Instellen van het volume
  • Keuze van de munitiesoort
  • Activeren van beschermingsschild


Bekijk onze voordeelpakketten

In onze webwinkel bieden wij u diverse voordeelpakketten met verschillende geweren en pistolen. Op deze manier kunt u in één bestelling meerdere guns kopen voor een aantrekkelijke prijs. Al uw kinderen kunnen zich hiermee goed vermaken. Let hierbij wel op de verschillende soorten: we leveren pistolen en geweren. De pistolen zijn geschikt voor de jongste spelers van 6 tot 8 jaar en de wat oudere kinderen kunnen de geweren gebruiken. Het verschil is dat de geweren een herlaadknop voor munitie hebben.

Bestel vandaag nog ons laserschietspel

Lasergamen wordt steeds populairder en u kunt dit spel nu ook thuis spelen. Bekijk ons aanbod en bestel onze pistolen of geweren. Binnen 24 uur versturen we uw bestelling al.

Categorie: Video's Toegevoegd door:

Martijn Blokzijl