Light Strike producten worden niet meer geproduceerd en zijn binnenkort uitverkocht.
Bekijk onze nieuwe producten via onze nieuwe website. Klik op de link hieronder!

WWW.LIGHTBATTLE.NL

Lasergame | Light Strike

21-01-15 19:56

LasergameLasergame is een spannend spel dat steeds bekender wordt. Nu kunt u dit leuke en stoere spel ook thuis spelen. Met het speelgoed van Light Strike heeft u alleen een pistool nodig en hoeft u verder geen doelwitvest aan. Met onze guns krijgt u nooit een schok en dit maakt het spel zeer kindvriendelijk. Het spel is geschikt voor zowel jonge als oudere kinderen. Voor kinderen van 6 tot 8 jaar raden wij onze pistolen aan die erg gemakkelijk te bedienen zijn. De geweren zijn groter en kunt u uitbreiden met een aantal accessoires, zoals een snelvuursysteem.

Diverse spelstijlen

Met ons lasergamespel zijn er diverse spelstijlen mogelijk. Dit wordt gerealiseerd door het Intelligent Targeting System. Hier kunt u verschillende spelvariaties mee doen. Bij elk geweer zit een target die als vlag kan worden gebruikt. Iedereen heeft drie levens en kan via zijn eigen systeem weer nieuwe levens ophalen. Wij hebben voor u een aantal spelvormen op een rijtje gezet. Bekijk gerust onze lasergame spelvarianten eens en lees meer over hoe het precies werkt.

Speluitbreidingen

Voor de geweren vindt u in onze webshop diverse lasergame accessoires die leuk zijn om er extra bij te bestellen:

  • Vijanddetector
  • Snelvuursysteem
  • Scope met extra vuurkracht
  • Doelwitten

Deze accessoires maken het spel nog uitgebreider en spannender. De vijanddetector scant de vijand waar u naar op zoek bent. Vooral in het donker is deze detector ideaal: zo kunt u uw vijand ondanks het donker toch vinden. Met het snelvuursysteem verandert het geweer in een mitrailleur. Het geeft bovendien een betere schietpositie. Met extra vuurkracht kunt u met één schot tegelijkertijd verschillende vijanden uitschakelen. Hun bescherming wordt hiermee onbruikbaar gemaakt. U kunt bij ons ook terecht voor meerdere doelwitten. Als u daarop schiet, komt de teamkleur tevoorschijn en geven ze een geluid.

Lasergame pistolen bestellen

Hebben we uw belangstelling gewekt in lasergamen? Bestel dan nu de lasergame pistolen en geweren. Het geeft uw kinderen lang speelplezier en door de verschillende spelvarianten blijft het altijd spannend en nieuw.

Categorie: Video's Toegevoegd door:

Martijn Blokzijl