Lasergame spel varianten en spelvormen

Met Light Strike producten zijn zeer veel spelvarianten en spelvormen mogelijk. Hieronder enkele voorbeelden van verschillende lasergame spellen die u kunt doen met onze laser tag producten.

Knockout lasergamen
De spelers proberen zo lang mogelijk in het spel te blijven. Als een speler geen levens meer heeft dan verlaat hij het spel. Het spel gaat net zo lang door dat er nog maar één speler over is.

VIP spel
Maak verschillende teams. Wijs bij elk team een VIP (very important person)  aan. Deze VIP dient herkenbaar te zijn voor de tegenstanders. Je moet de VIP van je team beschermen. Zodra je VIP geen levens meer heeft is je team uitgeschakeld. Als een speler geen levens meer heeft moet de speler eerst naar een bepaald punt van het speelveld toe voordat hij weer nieuwe levens mag krijgen.

Light Strike targetTagetspel
Verstop meerdere targets in het veld. Laat de teams 10 a 15 minuten spelen. Het team met de meeste targets in zijn teamkleur heeft gewonnen. Als een speler geen levens meer heeft moet de speler eerst naar een bepaald punt van het speelveld toe voordat hij weer nieuwe levens mag krijgen.