Light Strike Lasergame voor survivalclubs en scoutinggroepen

Lasergame Survivalclubs scoutinggroepen

Met Light Strike kunt u lasergamen waar en zoveel u maar wilt. Lasergame pistolen en geweren van Light Strike zijn zeer betaalbaar, dit maakt het mogelijk om uw eigen lasergame set aan te schaffen.

Light Strike lasergamen is meer dan alleen een beetje schieten met laserpistolen en lasergeweren. De lasergeweren zijn uit te breiden met diverse accessoires en er bestaan diverse targets die bijvoorbeeld kunnen dienen als te veroveren vlag.

Light Strike pistolen zijn betaalbaar en zijn prima geschikt voor spelers van 7 jaar en ouder. Ondanks de lage prijs zijn de Light Strike laserguns van prima kwaliteit, diverse jeugdverenigingen en scoutinggroepen en survivalclubs maken al gebruik van dit geweldige laserspel.
Light Strike is een zeer populair vermaak tijdens kinderfeestjes. Dit maakt Light Strike uitermate geschikt voor verhuur. Op deze manier kunt u de kosten van de aanschaf weer terug verdienen.

Wilt u lasergamen met jonge spelers vanaf 7 jaar of steeds met nieuwe groep spelers dan zijn de Light Strike pistolen beter geschikt dan de geweren. De pistolen zijn namelijk kleiner en makkelijker in gebruik.

Door gebruik te van onze voordeelpakketten profiteert u van een korting tot 10% op de geweren. De korting op de geweren accessoires is afhankelijk van de hoeveelheid Light Strike producten die u koopt. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze Light Strike producten, kijk dan snel in onze webshop.